01-05-2017 Padborg Transportmesse


Uanset om du bare synes store lastbiler er flotte og spændende eller du arbejder inden for transporterhvervet, er der masser af gode grunde til at lægge vejen forbi Padborg Transport Messe d. 19. og 20. maj 2017. Ud over de mange flotte, udstillede lastbiler og muligheden for selv at komme til at køre lastbil, er årets temaer uddannelses- og karrieremuligheder inden for transportbranchen og grænseløs transport.

Er du vild med store trucks, custom-paintede lastbiler, motorer med masser af hestekræfter, kraner og andre spændende special køretøjer eller er du selv ansat i transportbranchen? Så får du en helt unik mulighed for at mødes med ligesindede og kollegaer og få nogle hyggelige og inspirerende timer på Padborg Transport Messe.

Det er den tidligere TruckAmok-messe, der nu kort og godt hedder Padborg Transport Messe. Messen foregår som altid på Padborg Transport Center og i år sker det fredag d. 19. og lørdag d. 20. maj.

Her vil udstillere fra hele det sønderjyske og nordtyske område valfarte til Padborg og give både besøgende og udstillerne selv mulighed for at se det ypperste, som branchen kan præstere både inden for både mekanik, teknologi, uddannelse og samarbejde.

Åbningstider

Fredag 19. maj – kl. 10.00 – 17.00
Lørdag 20. maj – kl. 10.00 – 16.00

 

Se udstillerlisten her: Klik her

Print billet her: Klik her