14-12-2016 Overblik og sikkerhed med GPS tracking


Et GPS tracking system giver dig som vognmand mulighed for nemt og simpelt at overvåge og styre dine vogne, så du er sikker på, at de når frem til det rigtige sted til tiden.

Det er meget vigtigt at overholde aftaler for tid og sted i transportbranchen, da der ellers kan opstå uforudsete omkostninger op. Derfor er der store fordele ved at bruge GPS tracking til styring og overvågning, så du kan leve op til dine aftaler med dine kunder. Et GPS tracking system gør det ikke kun langt nemmere at overholde tidsfrister, men det er også en stor hjælp i forhold til at leve op til de strenge krav og regler, der er gældende i forhold til transport.

Med GPS tracking kan du altid følge med i, hvor dine køretøjer befinder sig, uanset hvor i Europa de er. Hos KH OneStop anbefaler vi blandt andet systemet ASTRATA , som er et meget brugervenligt system, der nemt og hurtigt kan give dig et overblik. Med systemet får du samtidig mulighed for at spare mange penge på brændstof, og det gør det også langt nemmere for dig at undgå forsinkelser. I systemet er også en alarmknap, som gør transporten langt mere sikker for dine chauffører, fordi den kan anvendes i tilfælde af overfald eller andre akutte situationer.

Hos KH OneStop kan vi tilbyde et sort udvalg af forskellige systemer for GPS Tracking, så du kan få netop den løsning, der passer til dig. Vores erfarne og kompetente medarbejdere har en stor viden om, hvordan du som vognmand bedst effektiviserer din flådestyring og gør din transport så god som muligt. Vi deler meget gerne vores viden med dig, og vejleder dig i forhold til præcis det, du har brug for.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hos KH OneStop for spørgsmål eller mere viden. Vi tager os god tid til at rådgive dig, og vi kan næsten altid finde en løsning, som lige passer til dine behov og ønsker.