14-12-2016 Mobile værksteder - vi er klar 24 timer i døgnet


Som vognmand kan du have stor glæde af vores mobilservice vogne. Det er en service, som gør det muligt at få lynhurtigt hjælp fra en servicebil ved et eventuelt breakdown af en af dine vogne. Med mobilservice kan du tilkalde den servicebil, som er tættest på din vogn, så der hurtigt kan komme hjælp frem. På den måde kan du gøre forsinkelser kortere, og din vogn vil hurtigt kunne komme videre igen, så I bedst muligt at overholde tidsfrister og aftaler.

Det er alfa omega inden for transportbranchen, at man er i stand til at køre til tiden og nå frem som planlagt, og derfor kan en aftale med mobile værksteder gøre en stor forskel. Det kan sparre dig for mange uforudsete udgifter og besvær, hvis du hurtigt kan få hjælp, hvis uheldet er ude.

Hos KH OneStop gør vi vores bedste for at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger, så jeres hverdag fungerer så optimalt, som muligt. Du er altid meget velkommen til at kontakte KH OneStop for spørgsmål til vores mobile værksteder, eller for mere information om hvad vi kan gøre for dig.