14-12-2016 Fordelene ved flådestyring


Et flådestyringssystem har mange fordele, og det giver dig mulighed for nemt og sikkert at genfinde og overvåge dine køletrailere. Der findes en lang række forskellige løsninger for flådestyring med både simple, billige løsninger og mere komplicerede, omfattende løsninger.

Med flådestyring kan du i ro og mag fra kontoret holde øje med og styre dine køletrailere, så du hele tiden ved, hvor dine vogne befinder sig. Med et flådestyringssystem kan du følge dine vogne nøje i hele verden, og du vil på den måde altid kunne holde kontakten og have en nem kommunikation med dine køletrailere rundt omkring i verden. På den måde er du sikker på at bevare overblikket og styringen, så risikoen for at noget går galt, bliver betydeligt mindre.

Fordelene ved flådestyring

Som vognmand har du med flådestyring mange fordele. Du har for eksempel mulighed for at følge med i, om kølekæden er ved at blive brudt, når du transporterer fødevarer. Et flådestyringssystem har nemlig en indikator, som giver udslag, hvis temperaturen i traileren er ved at gå den forkerte vej, og du sikrer dig på den måde at undgå, at maden fordærves under transporten.

Med flådestyring kan du som vognmand samtidig holde nøje øje med følsom last. Et flådestyringssystem giver dig mulighed for at reagere hurtigt, hvis noget skulle være galt, så du undgår at lave dyre og besværlige fejl.

Hos KH OneStop kender vi til de mange fordele ved flådestyring, og vi deler meget gerne vores viden med dig og rådgiver dig ud fra præcis det, du har brug for.

Kontakt KH OneStop

Hvis du gerne vil finde et effektivt flådestyringssystem kan vi tilbyde et bredt udvalg af systemer hos KH OneStop. Vi har en række forskellige systemer for flådestyring med både simple løsninger og mere komplicerede løsninger. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores sortiment af flådestyring. Vi tager os god tid til dig, og vi tager gerne en uforpligtende snak med dig.

Hos KH OneStop tilbyder vi flådestyring til netop dine behov, så du får nogle helt nye muligheder for styring og overvågning af dine trailere.