Presenninger til ethvert behov

Sækko Presenning er vores afdeling for presenninger. Her producerer, sælger og installerer vi presenningsløsninger og afdækninger til ethvert behov og til alle trailere og biltyper – både lastbiler, ladvogne, varevogne, liftbiler og personbiler. Vi foretager også gerne reparation af presenninger. Uanset hvad dit behov er for afdækning af materiel, kan vi løse opgaven.

Alt inden for presenning til trailere og køretøjer
Sækko Presenning dækker alle behov inden for presenning og overdækninger til biler og trailere. Vi producerer og leverer presenninger på mål, som passer til lige præcis dit køretøj – lige meget hvilken biltype, du kører i. Om du er vognmand i transportbranchen med en større flåde af lastbiler, der skal bære dit firmanavn, håndværker med en virksomhed, der har brug for lidt ekstra eksponering eller noget helt tredje, er du altid garanteret et ensartet produkt af høj kvalitet. Vores presenninger lever op til alle myndighedernes krav, og vi garanterer desuden en hurtig, effektiv og professionel montering, så din bil eller trailer ikke skal holde stille mere end højst nødvendigt.

Vi udarbejder og monterer alle almindelige presenningstyper til både bil, trailer og lastvogn – skydepresenninger, toprullepresenninger, fragtpresenninger og maksimalt isolerende thermoskydepresenninger til lastbiler, bilpresenninger til de mindre ladvogne samt vekselladspresenninger, som giver mulighed for markedsføring af dit produkt, firma eller arrangement.

Vi tilbyder også specialafdækninger såvel som overdækning i andre sammenhænge, blandt andet miljøfoliedækning og presenninger til landbrug og vindbrydende net til stalde. Har du særlige behov, så kontakt os for rådgivning og tilbud.


Vi tilbyder fragtpresenninger, der gør dig synlig
Hvad end du arbejder i transportbranchen, indenfor et håndværkerfag eller noget helt tredje, er eksponering alfa og omega, hvis du skal slå dit firmanavn fast i kundernes bevidsthed.

Med Sækko Design har du mulighed for at gøre din bil til en rullende marketingsplatform. Vores hold af grafikere står klar til at designe, udforme og føre dine idéer ud i livet, så du kan vække omverdenens opmærksom med en fragtpresenning med dit navn eller produkt.

Presenningsdekorationen bliver udført i maling eller Signflex-folie, og du garanteres et resultat med en lang holdbarhed udført af professionelle montører. Du kan også leje den
mobile reklameplads
ud til andre virksomheder. Vi formidler kontakten og står for design og udførelse af reklamen – du tjener penge på din presseningsplads.

Tyverisikrede presenninger
Vores presenninger kan DEKRA-certificeres hvis dette ønskes. Det betyder forstærkede svejsebånd, løbende kontrol af dugkvaliteten samt ID-nummer på presenningen.

Presenninger med kvalitetsgaranti
Med Sækko Presenning på opgaven er du ikke bare garanteret en ensartet og høj kvalitet. Vi tilbyder også leveringsgaranti, sporbarhed på din presenning, erfarne og professionelle montører samt landsdækkende service. Vores presenninger har fleksible monteringsmuligheder og bliver altid tilpasset efter dine behov og ønsker. Vi tilbyder følgende presseningstyper:

·       XL EN12642 presenninger

·       Standard kvalitetspresenninger

·       Dekra-certificerede presenninger


Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os på 73 45 26 00 og få et uforpligtende tilbud på din næste presenningsløsning,
eller
udfyld vores kontaktformular – så vender vi hurtigt tilbage.

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 07.30 -22.30
Fredag: 07.30 -21.30